Γκολ και θέαμα

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος για τις ομάδες του δεύτερου γκρουπ. Το γεγονός αυτό βοήθησε προκειμένου οι ελάχιστοι ποδοσφαιρόφιλοι που βρέθηκαν στα τρία γήπεδα να απολαύσουν γκολ και θέαμα. ΑΕΛ και Εθνικός κέρδισαν Σαλαμίνα και Δόξα αντίστοιχα, ισοπαλία για Αγία Νάπα και Οθέλλο.

ΑΕΛ – Σαλαμίνα 2-0

Η πικρία από το χαμένο τελικό και τα όσα διαδραματίστηκαν

περιπλανιόταν στο Τσίρειο. Παρόλα αυτά, η ΑΕΛ ολοκλήρωσε με νίκη την τραγική χρονιά. Επικράτησε της Σαλαμίνας με 2-0 χάρις τα τέρματα των Οχενέ και Νικολάου και τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν τη χρονιά στην 9η.

Δόξα – Εθνικός 1-5

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε τη χρονιά ο Εθνικός. Κέρδισε εύκολα τη Δόξα με 5-1 και έστω και καθυστερημένα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε βάρος των πρασίνων της Κατωκοπιάς. Ηλία (δις), Βάλντο, Ταλ και Χατζηβασίλης σκόραραν για τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε προσωρινά ο Κουκαρτάς.

Οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν στην 7η θέση και οι γηπεδούχοι στην 11η.

Αγία Νάπα – Οθέλλος 2-2

«Τρελό» παιγνίδι με ανατροπές στο «Τάσος Μάρκου». Αγία Νάπα και Οθέλλος σκόραραν από δυο φορές και τελικά συμβιβάστηκαν στο 2-2. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μπαμπά, η ομάδα του Κώστα Σακκά ισοφάρισε με τον Σάσι και πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Τιάγκο. Ωστόσο, ο Γεωργίου μίλησε τελευταίος και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «πορτοκαλί» τερμάτισαν στην 10η θέση και ο Οθέλλος στην τελευταία με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β’ Κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα