«Συγχαρητήρια στη Δόξα για την παραμονή της»

Ευχαριστημένος αλλά προσγειωμένος ο τεχνικός της Δόξας, Νίκος Ανδρέου μετά την ισοπαλία με τον Οθέλλο. Από την άλλη ο συνεργάτης του Κώστα Σακκά που ήταν τιμωρημένος, Γιώργος Σπυριδάκης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του αλλά και την Δόξα που έμεινε στην κατηγορία

Ο Γιώργος Σπυριδάκης δήλωσε:
«Μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, δεχθήκαμε το γκολ όμως δεν αφήσαμε την Δόξα να ξεφύγει στο σκορ στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη μπήκαμε πιο δυνατά, ρισκάραμε, βγήκαμε μπροστά, χάσαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ, καταφέραμε να το βάλουμε όμως τις καθυστερήσεις δεχθήκαμε την ισοφάριση. Για εμάς είναι λυπηρό καθώς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για τον Οθέλλο πέραν από τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μας που κατέθεσαν ψυχή, τα έδωσαν όλα και τους άξιζε η νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο μας ο οποίος από την αρχή της σεζόν ήταν δίπλα μας και να τους διαβεβαιώσω ότι ότι και να γίνει πάλι τον Οθέλλο θα αγαπάμε. Συγχαρητήρια στην Δόξα για την παραμονή της».

Από την άλλη ο Νίκος Ανδρέου είπε:
«Ήταν ένα παιχνίδι για τους φιλάθλους. Όσοι το είδαν το ευχαριστήθηκαν. Δεν βλέπουμε πολλά παιχνίδια με τόση κρισιμότητα να παίζουν τόσο επιθετικά και οι δυο. Το παιχνίδι χωρίζεται σε δυο σκέλη. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος προηγηθήκαμε δυο φορές και ισοφαριστήκαμε ισάριθμες. Στην επανάληψη ο Οθέλλος ήταν καλύτερος σε κάποια διαστήματα, πήρε προβάδισμα όμως ισοφαρίσαμε δείχνοντας χαρακτήρα. Στόχος μας ήταν η νίκη. Πάμε προσγειωμένα στο επόμενο παιχνίδι. Ακόμα δεν κρίθηκε η διαβάθμιση».

Keywords
Τυχαία Θέματα