Συγχαίρουν Κουτσοκούμνη

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Κώστα Κουτσοκούμνη απέστειλε ο σύνδεσμος των προπονητών, σε σχέση με την επανεκλογή του στην προεδρία της ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου συγχαίρουν τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη για την πρόσφατη επανεκλογή του στην Προεδρία της ΚΟΠ.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος διαβεβαιώνει τον πρόεδρος της ΚΟΠ πως είναι στη

διάθεσή του και θα σταθεί δίπλα του στην προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση του Κυπριακού ποδοσφαίρου, για την οποία κομβικής σημασίας είναι και η προάσπιση των δικαιωμάτων καθώς επίσης και η προστασία του επαγγέλματος του προπονητή.

Εξάλλου, σε επιστολή με τον κ. Κουτσοκούμνη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών κ. Άντρος Κουλουμπρής, σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως «οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι επί δική σας προεδρίας το Κυπριακό ποδόσφαιρο πέτυχε άλματα προόδου και εδραίωσε τη θέση του στον Ευρωπαϊκό χάρτη» και προσθέτει: «σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, θεωρούμε πως απαιτούνται συνεχώς σκληρή δουλειά, τομές και δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου το ποδόσφαιρό μας να συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο της ανάπτυξης και των επιτυχιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα