ΑΠΟΕΛ: Συνάντηση για τις Ακαδημίες

Πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα η καθιερωμένη συνάντηση του επιτελείου της Ακαδημίας του ΑΠΟΕΛ με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου Gustavo Manduca, τον Γενικό Διευθυντή της Ακαδημίας Κωνσταντίνο Παπαποστόλου και τον Τεχνικό Διευθυντή Σάββα Παρασκευά.

Στη συνάντηση, παρουσιάστηκε από τον κύριο Παρασκευά το γενικό πλάνο της αγωνιστικής φιλοσοφίας που θα διέπει την Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ και η συνεργασία

που θα πρέπει να αναπτυχθεί εκ μέρους όλων για την καλύτερη παραγωγική διαδικασία νέων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν σύντομα την 1η ομάδα.

Ο κύριος Manduca από την πλευρά του δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία και από όσα παρουσιάστηκαν στους προπονητές και υποσχέθηκε πως ο ίδιος και το τμήμα scouting θα παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως σε μικρό χρονικό διάστημα και σε συνεργασία με τους ιθύνοντες της Ακαδημίας θα παρουσιάσει στην Διοίκηση ένα μακρόπνοο πλάνο λειτουργίας που θα δημιουργήσει τα εχέγγυα για ευκολότερη μετάβαση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας στην 1η ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα