Στους «16» η Αναγέννηση Δ.

ΚΥΠΕΛΛΟ COCA-COLA
Η Αναγέννηση Δερύνειας έγινε η 15η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του κυπέλλου coca-cola Κύπρου Α' και Β' κατηγορίας.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, η οποία χρειάστηκε και την ημίωρη παράταση, επικράτησε της μαχητικής Πάφος FC με 3-2 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ομάδα της Δερύνειας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 74’ με τον Μπριτζίτο. Τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο Άλβες με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στέλνοντας τον αγώνα στην ημίωρη παράταση.

Εκεί η Δερύνεια με δυο γκολ του Φουρτάδο στο 101’ και στο 107’ έφτασε στο 1-3 με την ομάδα του Δημήτρη Ιωάννου απλώς να μειώνει σε 2-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παδουτέα στο 112’.

Ήδη την πρόκρισή τους εξασφάλισαν μέσω των αγώνων του πρώτου γύρου η Καρμιώτισσα, ο Άρης, η ΑΕΖ, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Δόξα Κατωκοπιάς, ΑΕΛ και η Ανόρθωση.

Χωρίς αγώνα προκρίθηκαν ο Απόλλωνας και η Ομόνοια (φιναλίστ του τελικού 2016), το ΑΠΟΕΛ (ομάδα fair play) και ο Εθνικός Άσσιας, ο Εθνικός Άχνας, ο Ολυμπιακός και ο ΑΣΙΛ Λύσης μετά από κλήρωση.

Η τελευταία θέση για τον Β΄ γύρο του Κυπέλλου Coca - Cola θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, με τον αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την ΠΑΕΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αναγέννηση Δ,anagennisi d