Στον φετινό Απόλλωνα δεν ταιριάζει η απογοήτευση

Ήταν ο Απόλλωνας η ομάδα που όλοι είδαν και χειροκρότησαν στη διάρκεια της χρονιάς; Ανταποκρίθηκε στο τακτικό, αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι; Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις. είναι όχι. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές ήταν σε κακή μέρα, σχεδόν κανένα από εκείνα τα πανίσχυρα όπλα που χαρακτηρίζουν την ομάδα δεν λειτούργησε.

Την ίδια όμως στιγμή, μπορεί ένα 90λεπτο να διαγράψει μία πορεία 33 αγωνιστικών, την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου και την πορεία στην Ευρώπη; Τα όσα πέτυχαν ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του; Επιτρέπεται ισοπεδωτική κριτική; Με τίποτα.

Ένα μήνυμα των οργανωμένων,

λίγο μετά την ήττα είναι ίσως ο οδηγός της επόμενης και της μεθεπόμενης μέρας. Τα κεφάλια ψηλά! Αυτό είπε (έγραψε) ο ΠΑΝΣΥΦΙ και αυτό πρέπει να γίνει όσο δύσκολο και αν ακούγεται, όσο δύσκολο και αν είναι να χωνέψει κάποιος πως πιθανόν σε 90 λεπτά να χάθηκε ο πολυπόθητος τίτλος του πρωταθλητή. Ο Απόλλωνας έδειξε φέτος σε όλη χρονιά πως έφτιαξε το μέταλλο που χρειάζεται μία ομάδα να πάρει πρωτάθλημα. Το έφτιαξε βήμα, βήμα τα τελευταία χρόνια. Τώρα θα δείξει πόσο ανθεκτικό είναι και πόσο ισχυρό μπορεί να είναι στη συνέχεια. Το μέταλλο δοκιμάζεται και σφυρηλατείται καλύτερα, όταν δεχτεί και αντέξει στις πιο ισχυρές «σφυριές».

Ο Απόλλωνας, δεν δικαιούται να μείνει στην απογοήτευση. Θα είναι πισωγύρισμα νοοτροπίας. Οφείλει να αντιδράσει, να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, να τα δώσει όλα για να πάρει το κύπελλο. Οφείλει Με αυτό τα τρόπο θα είναι ολοκληρωτικά έτοιμος για να κατακτήσει τη κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα