Στοίχημα η Γεντίνστβο και η «χιλιάρα»

Η Ομόνοια κάνει αύριο (18.45) πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ της πετόσφαιρας με αντίπαλο την Γεντίνστβο Μαυροβουνίου και οι «πράσινοι» έχουν διπλή αποστολή.

Από την μία, η ομάδα θέλει να κερδίσει και να κάνει το βήμα πρόκρισης. Θα έχει απέναντι της μία ομάδα με ξεκάθαρα στοιχεία της Γιουγκοσλάβικης σχολής και με παίκτες με εξαιρετικά αθλητικά προσόντα. Την ίδια στιγμή η Ομόνοια δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Έχει αλλαγές στο ρόστερ, αλλά βρίσκεται παράλληλα δε διαδικασία αφομοίωσης ενός διαφορετικού στυλ παιχνιδιού.

Υπήρχαν σοβαρές βελτιώσεις στην εμφάνιση κόντρα στη Σαλαμίνα και αύριο υπάρχει η πεποίθηση ότι η Ομόνοια θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη.

Στοίχημα για τον σύλλογο είναι φυσικά και η προσέλευση. Για δύο λόγους. Καταρχήν, για να έχει γερή υποστήριξη η ομάδα και από την άλλη για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της διεθνούς Ομοσπονδίας, που καθορίζουν ως μίνιμουμ προσέλευση στους αγώνες της διοργάνωσης τους χίλιους θεατές. Σε διαφορετική περίπτωση οι ομάδες τιμωρούνται με πρόστιμο. Στην Ομόνοια, έχοντας σαν κριτήριο προηγούμενους ευρωπαϊκούς αγώνες, πιστεύουν πως η «χιλιάρα» είναι εφικτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα