Στο πλευρό του Alzheimer’s Society o ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

Μετά την ανακοίνωση συνεργασίας του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ με τον βρετανικό κοινωφελή οργανισμό Cancer Research UK, ένα ακόμα βρετανικό ίδρυμα προστέθηκε στη λίστα των Φιλανθρωπικών Συνεργατών (Charity Partners) της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου. Το Alzheimer’s Society είναι ένας από τους πιο γνωστούς ευρωπαϊκούς

οργανισμούς σχετικά με το Alzheimer. Αγωνίζεται μέσω επιστημονικών ερευνών, αλλά και διάφορων ενεργειών, για όσους συνανθρώπους μας υποφέρουν (τόσο οι ίδιοι όσο και οι γύρω τους) από αυτή την ασθένεια.

Τρέξε για το Alzheimer’s Society

Όσοι συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ επιθυμούν να στηρίξουν το Alzheimer’s Society, μπορούν να αποταθούν στον οργανισμό, αφού έχουν ήδη συμπληρώσει την εγγραφή τους στον αγώνα. Ο φιλανθρωπικός οργανισμός έχει ανακοινώσει τα πακέτα τα οποία μπορούν να προμηθευτούν όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο Alzheimer’s Society μέσω της συμμετοχής τους. Περισσότερες πληροφορίες στο www.alzheimers.org.uk.

Οι διαδρομές

O ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μαραθωνίους της Ευρώπης, με τη συμμετοχή περίπου 15.000 αθλητών στην τελευταία του διοργάνωση. Η υπέροχη, επίπεδη διαδρομή παράλληλα με τη θάλασσα είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διοργάνωση να ξεχωρίζει, αφού η μαγευτική θέα συναρπάζει τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος. Η διοργάνωση περιλαμβάνει έξι διαφορετικές διαδρομές στη διάρκεια του διημέρου, στις οποίες συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, από πρωτάρηδες μέχρι επαγγελματίες δρομείς.

«Καλωσορίζουμε το Alzheimer’s Society»

O κ. Ανδρέας Σπύρου, Race Director της διοργάνωσης, καλωσορίζει το βρετανικό φιλανθρωπικό ίδρυμα και στέλνει το δικό του μήνυμα: «Είναι τιμή μας που μετά το Cancer Research UK, ένας ακόμα πολύ σημαντικός φιλανθρωπικός οργανισμός συνεργάζεται με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ. Θέλουμε να καλωσορίσουμε το Alzheimer’s Society και να καλέσουμε τους δρομείς να στηρίξουν τον οργανισμό αυτό, αφού επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο όσον αφορά τη συγκεκριμένη πάθηση». Όσον αφορά τις εγγραφές, ο κ. Σπύρου αναφέρει: «Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, μπορούν να προμηθευτούν τα πρώτα πακέτα συμμετοχής, τα οποία διατίθενται σε χαμηλό κόστος».

«Χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε»

H κα Suzy Edington, Events Fundraising Manager του Alzheimer’s Society, σε δηλώσεις της όσον αφορά τη συμμετοχή του οργανισμού στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2018, αναφέρει: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού έχει ήδη αποκτήσει πολύ καλή φήμη στη Βρετανία, αφού είναι αρκετοί οι Βρετανοί που συμμετείχαν στον αγώνα. Φημίζεται επίσης και για τις επίπεδες διαδρομές του. Είμαστε σίγουροι ότι αρκετοί αθλητές θα στηρίξουν τον οργανισμό μας, στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα κόσμο χωρίς άνοια».

Εγγραφές

Όσοι επιθυμούν να αγωνιστούν για τον οργανισμό Alzheimer’s Society, πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο www.limassolmarathon.com και ακολούθως θα αγοράσουν ένα χορηγικό πακέτο από τον κοινωφελή οργανισμό στην ιστοσελίδα www.alzheimers.org.uk

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και όσοι δηλώσουν συμμετοχή πριν τις 31 Οκτωβρίου, θα έχουν 40% έκπτωση στη συμμετοχή τους.

Τιμές: Μαραθώνιος €36, Ημιμαραθώνιος €27, 10Κ Petrolina Energy Race €18, 5Κ City Race €18.

Keywords
Τυχαία Θέματα