Στο λεγόμενο προεδρικό ο Τσαβούσογλου -Συναντάται με Ακιντζί

Έφθασε στο λεγόμενο προεδρικό πριν από λίγο και συγκεκριμένα στις 8.30 ώρα ελεύθερων περιοχών ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πρώτα θα δει τον κατοχικό ηγέτη, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι χθες ασθένησε με υψηλή πίεση και δεν ενημέρωσε την ψευδοβουλή για τις εξελίξεις στο Μοντ Πελεράν.

Στις 11.00 ώρα κατεχομένων και 10 ώρα ελεύθερων περιοχών, ο "πρωθυπουργός" Χουσεϊν Οζγκιουργκιουν και ο "αντιπρόεδρος" Σερντάρ Ντεντκάς θα δουν επίσης τον Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος Υπουργός θα συναντήσει και τους ηγέτες του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) και του Κοινοτικού Δημοκρατικού

Κόμματος (TDP) αργότερα στις 11.45 στη "βουλή".

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu kabul etti. Saat 9.30'da başlayan görüşme, şu anda sürüyor. pic.twitter.com/e7RtMuWQGT

— KKTCCumhurbaşkanlığı (@KKTCCB) November 25, 2016Υπάρχει ελπίδα για λύση, δήλωσε ο Τούρκος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Υπάρχει ελπίδα για επίτευξη λύσης του Κυπριακού μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς.

Σε δηλώσεις του από το Λονδίνο, όπου είχε επαφές στη βρετανική Βουλή, ο Νουμάν Κουρτουλμούς ανέφερε ακόμη ότι από την περίοδο του σχεδίου Ανάν μέχρι σήμερα, η τουρκική πλευρά τήρησε μια θετική στάση στο Κυπριακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα