Στο δικαστήριο ο Νεϊμάρ για τη μεταγραφή του από τη Σάντος

Μετά τους Λιονέλ Μέσι και Χαβιέ Μασεράνο και ο Νεϊμάρ αναμένεται να περάσει την πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Βαρκελόνης.

Οι δύο πρώτοι δικάστηκαν για υποθέσεις φοροδιαφυγής, ενώ ο Βραζιλιάνος σταρ θα δικαστεί για την υπόθεση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα από τη Σάντος. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο Νεϊμάρ κατηγορείται για διαφθορά και θα βρεθεί στο εδώλειο του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ,

εκτός από τον Νεϊμάρ θα απαγγελθούν κατηγορίες επίσης στον πατέρα του, στη μητέρα του, στους πρώην προέδρους της Μπαρτσελόνα και της Σάντος, Σάντρο Ροσέλ και Οντίλιο Ροντρίγκες αντίστοιχα, στους δύο συλλόγους, αλλά και στην εταιρεία που έχουν συστήσει οι γονείς του διεθνή άσου.

Εναντίον τους θα απαγγελθούν κατηγορίες για διαφθορά. Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις κατηγορίες της επενδυτικής εταιρείας DIS, που θα έπρεπε να εισπράξει το 40% του ποσού της μεταγραφής. Η εταιρεία έλαβε 17,1 εκατομμύρια ευρώ, όμως η έρευνα έδειξε ότι η μεταγραφή κόστισε 83,3 εκατ. ευρώ, ποσό που φέρεται να έχει αποδεχθεί το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα