Στις 5 Δεκεμβρίου στο δικαστήριο η 46χρονη για Συνεργατισμό

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 ως ημερομηνία για απάντηση των κατηγοριών εναντίον γυναίκας 46 χρόνων για την υπόθεση υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού από το υποκατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου - Λάρνακας στη Δρομολαξιά.

Η υπόθεση ήταν ορισμένη για τις 12 Οκτωβρίου για απαγγελία κατηγοριών και απάντηση, ωστόσο αναβλήθηκε και ορίστηκε για σήμερα, αφού ο δικηγόρος της ανέφερε στο Δικαστήριο ότι η 46χρονο προσανατολιζόταν στην παραδοχή ορισμένων από τις 245 συνολικά κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σήμερα

ο συνήγορος υπεράσπισης της αρχιταμία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου ζήτησε χρόνο προκειμένου η πελάτης του να παραδεχθεί ορισμένες από τις κατηγορίες, ενώ για κάποιες άλλες θα υποβάλει αίτηση για αναστολή τους.

Το Δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα και όρισε την 5η Δεκεμβρίου 2016 ως ημερομηνία για απαγγελία κατηγοριών και απάντηση.

Η 46χρονη αφέθηκε ελεύθερη μέχρι την έναρξη της δίκης με περιοριστικούς όρους, δηλαδή παρέδωσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, υπέγραψε εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ, πρέπει να εμφανίζεται μια φορά την εβδομάδα σε αστυνομικό σταθμό, ενώ το όνομα της τοποθετήθηκε στη λίστα των ατόμων των οποίων η έξοδος από τη χώρα απαγορεύεται.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα παραδέχθηκε μετά τη σύλληψή της την κλοπή περίπου 200 χιλιάδων ευρώ από ταμεία της Τράπεζας αλλά και από λογαριασμούς πελατών.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 18 Αυγούστου 2015 μετά από καταγγελία του εσωτερικού ελεγκτή της τράπεζας για έλλειμμα 82500 ευρώ στο ταμείο της ύποπτης και άλλων 18 χιλιάδων ευρώ από δύο άλλα ταμεία. Η 46χρονη παραδέχθηκε ότι πήρε τα λεφτά και ομολόγησε ότι ορισμένα από τα χρήματα τα έδωσε στα δύο παιδιά της για να αγοράσουν αυτοκίνητα.

Ανέφερε ακόμα στην αστυνομία ότι ξόδεψε κλοπιμαία σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και καλλυντικά. Μετά τη σύλληψή της, έγιναν καταγγελίες στο ΤΑΕ Λάρνακας από δύο πελάτες του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Αμμοχώστου - Λάρνακας ότι η ύποπτη πήρε από τους λογαριασμούς τους χρηματικά ποσά ύψους περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, κλοπές τις οποίες παραδέχθηκε η ύποπτη.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα