Στην Πάφο ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας μετά την εγκληματική επίθεση

Στην Πάφο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης μετά την μετά την εγκληματική επίθεση κατά δημόσιας κατηγόρου.

Ο κ. Αγγελίδης ενημερώθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας για την πορεία των ερευνών για τις εγκληματικές επιθέσεις κατά των μελών της Νομικής Υπηρεσίας.

Σημειώνεται πως, σε ολοήμερη αποχή από τα καθήκοντά τους κατέρχονται οι δημόσιοι κατήγοροι όλων των Δικαστηρίων της Κύπρου μετά και τη νέα

εγκληματική ενέργεια σε βάρος δημόσιας κατήγορου.

Υπενθυμίζεται ότι, φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης, συγκεκριμένα γύρω στη 21:30, σε αυτοκίνητο που ανήκει σε Δημόσια Κατήγορο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ηλικίας 50 ετών, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 9:30 το βράδυ της Τρίτης και το αυτοκίνητο της δημόσιας κατηγόρου - η οποία είναι σύζυγος αξιωματικού της Υκάν - καταστράφηκε ολοσχερώς. Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε δύο άλλα αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα παραπλεύρως του πρώτου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο σταθμεύσεως της πολυκατοικίας όπου διαμένει η Δημόσια Κατήγορος στην Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Πάφος: Δεύτερη φωτιά σ' ένα μήνα σε περιουσία Δημόσιου Κατήγορου

Keywords
Τυχαία Θέματα