«Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μπροστά»

Ο προπονητής της Πάφου, Λουκα Έλσνερ έδωσε συνέντευξη στην πατρίδα του και τόνισε ότι θέλει να δει την ομάδα του να παλεύει για την εξάδα. Ακόμα μίλησε για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και τον Γιαν Κόπριβετς.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:
Για τον στόχο της ομάδας: «Ελπίζω να είμαστε στη μάχη της εξάδας και αυτό θα ήταν μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας».
Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Όταν ο ΑΠΟΕΛ

σκόραρε το πέναλτι στο 35ο λεπτό από την ανοησία μας, είδαμε ότι υπήρχε μια σημαντική διαφορά. Στη συνέχεια δεχθήκαμε άλλα δυο γκολ και κάναμε μια παγίδα στον εαυτό μας. Υπήρξε μεγάλη διαφορά στην αποδοτικότητα και στην πειθαρχία. Στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μπροστά».
Αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κόπριβετς: «Ο Κόπριβετς μας έχει δώσει πολλούς βαθμούς. Οι επενδυτές μας είναι από τη Ρωσία και δεν υπάρχουν χαμηλές τιμές. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για συγκεκριμένους αριθμούς».
Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες από 18 διάφορες εθνικότητες: «Ευτυχώς οι Κύπριοι μιλούν καλά Αγγλικά. Έχουμε μερικούς Γάλλους στην ομάδα. Υπάρχει κατανόηση και δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα»
Αν η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο στα οικονομικά: «Στην Κύπρο υπάρχουν μερικές ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα. Δεν νομίζω να βιώσουμε αυτή την πτώση».
«Κάναμε μια φανταστική δουλειά και θέλουμε να πετύχουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα