Στην 2η θέση του Άσκοτ ο αναβάτης Όουεν (video)

Στη φιλανθρωπική ιπποδρομία με την επωνυμία «Prince’s Countryside Fund Charity Race», που διεξήχθη στον ιππόδρομο του Άσκοτ, συμμετείχε ο Μάικλ Οούεν, ο οποίος τα πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι θα περίμενε.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και κάτοχος της χρυσής μπάλας το 2001, τερμάτισε στη 2η θέση της 7ης ιπποδρομίας, πραγματοποιώντας πολύ καλή κούρσα παρά την κούραση στην τελική ευθεία. Αμέσως μετά μίλησε για την εμπειρία του, ενώ χρειάστηκε να χάσει 12 κιλά για να μπορέσει να ιππεύσει το άλογό του.

«Δεν

μπορώ να μη χαμογελώ. Το απόλαυσα, ήταν καλύτερο από ό,τι περίμενα. Στόχος μας ήταν να μπούμε πολύ γρήγορα στην κούρσα και σκέφτηκα ότι κανένας δεν μπορεί να μας φτάσει. Ήταν η πιο γρήγορη μου κούρσα».

Η φιλανθρωπική ιπποδρομιακή συνάντηση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πρίγκηπα της Ουαλίας και τα έσοδα πηγαίνουν στις αγροτικές τάξεις.

Tom Chatfield-Roberts and Golden Wedding get the better of @themichaelowen &Calder Prince in The Prince's Countryside Find Charity Race @Ascot. pic.twitter.com/CkfbzpISwk

— Racing UK (@Racing_UK) November 24, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα