Στη Βηρυτό για προπονήσεις οι Πετροσιάν και Κυπριανού

Οι δύο κόουτς της Arsenal Soccer School Cyprus φιλοξενήθηκαν από την Elite Academy Beirut

Στη Βηρυτό ταξίδευσαν την περασμένη εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Soccer

School Cyprus, Άρα Πετροσιάν και ο αρχιπροπονητής, Γιώργος Κυπριανού, μετά από πρόσκληση της ακαδημίας Elite Academy Beirut. Οι δύο κόουτς φιλοξενήθηκαν στη γειτονική χώρα για τρεις μέρες, από την Παρασκευή 3 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 5 του μήνα, όπου ανέλαβαν την ευθύνη της προπόνησης στην ακαδημία του Λιβάνου.

Πάνω από διακόσια παιδιά έλαβαν μέρος στο προπονητικό καμπ υπό τις οδηγίες των Πετροσιάν και Κυπριανού. Οι δύο προπονητές παρέδωσαν τρεις δίωρες προπονήσεις, ενώ έκαναν και μαθήματα εκτός γηπέδου στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο σκοπός του καμπ -που έλαβε χώρα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της ακαδημίας στην καρδιά της Βηρυτού- ήταν να πάρουν τα παιδιά μια γεύση και τακτικές προπόνησης από άλλες ποδοσφαιρικές σχολές.

Οι καλές σχέσεις μεταξύ Arsenal Soccer School Cyprus και Elite Academy Beirut έκαναν κατορθωτή τη συνεργασία των δύο ακαδημιών, ενώ αναμένεται πως με την έναρξη της νέας σεζόν, προπονητές από το Λίβανο θα έρθουν στη Λευκωσία για να λάβουν μέρος στις προπονήσεις των «κανονιέρηδων». Υπεύθυνος της Elite Academy Beirut είναι ο Emile Rustom, πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και ομοσπονδιακός προπονητής του Λιβάνου.

Ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal Soccer School Cyprus και πρών ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και της Φούλαμ, Άρα Πετροσιάν, είπε για την επίσκεψη στο Λίβανο: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που πήγαμε στις εγκαταστάσεις της Elite Academy Beirut και πρέπει να πούμε πως κάνουν εξαιρετική δουλειά, σε πολύ καλές συνθήκες. Είναι τιμή μας που επέλεξαν την προπονητική ομάδα της Arsenal στην Κύπρο για να τους ενισχύσει στις προπονήσεις και ευελπιστούμε σε ακόμη πιο στενή συνεργασία στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα