Στη Μαδρίτη ο τελικός του Copa del Rey!

Έπειτα από ένα μικρό "σίριαλ" το οποίο είχε διάρκεια αρκετών ημερών και αφορούσε το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του φετινού Copa del Rey, το θέμα που προέκυψε έλαβε τέλος.



Όπως επισημοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες, Μπαρτσελόνα και Αλαβές θα τεθούν αντιμέτωπες στο "Vicente Calderon", το μοναδικό γήπεδο το οποίο βρήκε σύμφωνους όλους τους εμπλεκόμενους.

Πέραν των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν, η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης πίεσε επίσης προς αυτήν την κατεύθυνση, καθότι από την επόμενη

περίοδο μετακομίζει στο νέο γήπεδό της και ήθελε ο αποχαιρετιστήριος αγώνας να είναι ο τελικός του Κυπέλλου, έστω κι αν οι "ροχιμπλάνκος" δεν συμμετέχουν σε αυτόν.

Όσον αφορά στα άλλα υποψήφια γήπεδα, το "Camp Nou" απορρίφθηκε λόγω άρνησης της Αλαβές να αγωνιστεί στην έδρα των Καταλανών, το "Sandiago Bernabeu" διότι η Ρεάλ Μαδρίτης επικαλέστηκε έργα και το "San Mames" επειδή θα λαμβάνουν χώρα προετοιμασίες για την επερχόμενη συναυλία του συγκροτήματος "Guns N' Roses".

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 27 Μαϊου, με τους "μπλαουγκράνα" να είναι ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα