«Στη λίστα της Σεβίλλης ο Μαζουακού»

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS ο Αρτούρ Μαζουακού του Ολυμπιακού βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Σεβίλλης, αν και φέρεται να αποτελεί την τρίτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ στους Ανδαλουσιάνους.

Ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Αρτούρ Μαζουακού προκύπτει από την Ισπανία και συγκεκριμένα από τη Σεβίλλη.

Όπως

υποστηρίζει η ισπανική AS, η Σεβίλλη αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς ο Μπενουά Τρεμουλινάς βρίσκεται κοντά στο να παραχωρηθεί στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ανάμεσα στα ονόματα που έχει ο αθλητικός διευθυντής της Σεβίλλης, Μόντσι για τη θέση του αριστερού μπακ είναι και αυτό του Μαζουακού.

Πάντως, φαίνεται πως η περίπτωση του Μαζουακού δεν αποτελεί προτεραιότητα για τη Σεβίλλη, καθώς ο Ντινιέ της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Σιντιμπέ της Λιλ κερδίζουν περισσότερο έδαφος για την ώρα.

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Ουνάι Έμερι επιθυμεί την απόκτηση ενός επιθετικού μπακ για την αριστερή πτέρυγα και τα τρία αυτά ονόματα που έχει ο Μόντσι στη λίστα του καλύπτουν τα «θέλω» του Ισπανού προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα