Στη δημοσιότητα τα έσοδα ΔΗΣΥ μετά από ένα 'δεσμεύομαι'

Στην δημοσιότητα δόθηκε μετά από δέσμευση του Προέδρου του κόμματος, Αβέρωφ Νεοφύτου, στην εκπομπή «Όλα στο Φως», στο Ράδιο Πρώτο, η λίστα με τα άτομα και τις εταιρείες που έκαναν εισφορές στο ΔΗΣΥ, για το 2014.

Στην λίστα η οποία ξεπερνά τις 130 σελίδες, καταγράφονται όσοι χρηματοδότησαν τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το περασμένο έτος.

Ανάμεσά τους και μεγάλα ονόματα, νυν και πρώην βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, όπως η Ελένη Θεοχάρους, ο Χρίστος Στυλιανίδης και ο Δημήτρης Συλλούρης, οι οποίοι πλήρωσαν το ποσό των 1000 ευρώ ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής

σε εκλογές.


Ακολουθούν εκατοντάδες εισφορές μελών, αξιωματούχων, φυσικών προσώπων καθώς και εταιριών.

Μεγάλος αριθμός εσόδων σημειώθηκε το 2014 και από λαχνούς, αλλά, κυρίως από συνδρομές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ερωτηθείς κατα πόσον ο ΔΗΣΥ είχε προχωρήσει στη δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει δημόσια και συγκεκριμένα σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό στις 06.04.2015, ο πρόεδρος του Κομματος ανέφερε, ότι αυτά θα δημοσιοποιηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. "Αν μέχρι την Παρασκευή δεν γίνει,τότε την Κυριακή έχετε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα "Σημερινή" ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΤΟΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Δείτε αυτούσια τη λίστα όπως δημοσιοποιήθηκε από το κόμμα εδώ (PDF).

Keywords
Τυχαία Θέματα