Στενοχωρημένος ο Ορ αλλά... αποφασισμένος!

Η επιλογή Γιώργου Δώνη να αφήσει εκτός τον Τομι Ορ από τους αγώνες της Ευρώπης δεν προκάλεσε έκπληξη και αυτό γιατί μέχρι τώρα ο Αυστραλός δεν έδειξε τα σπουδαία δείγματα που τον συνοδεύουν.

Από την στιγμή που ήρθαν άλλοι παίκτες στην θέση του που είναι καθαρά επιλογή του Έλληνα τεχνικού τότε αναπόφευκτα ο πρώτος που θα έμεινε εκτός ήταν ο Ορ. Η απόφαση αυτή στενοχώρησε τον διεθνή Αυστραλό αφού τα όσα πέρασε τους τελευταίους 2 μήνες που βρίσκεται στον Αρχάγγελο λίγοι τα γνωρίζουν.

Ξεκίνησε δυνατά, τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ντουντελανζ (χρειάστηκαν να του κάνουν 14 ράμματα

στο πόδι), αγωνίστηκε με πρόβλημα στον επαναληπτικό αλλά και στο παιχνίδι με την Βιτορούλ και δυσκολεύτηκε να βρει τον καλό του εαυτό.

Η αλλαγή του προπονητή τον έφερε εκ νέου σε δύσκολη θέση αφού ήταν επιλογή Μπέιν και παρά την πρόκριση στους ομίλους και την ανακούφιση του πως θα παίξει στους ομίλους ήρθε η απόφαση Γιώργου Δώνη να τον ρίξει ψυχολογικά.

Παρ' όλα αυτά ο Τόμι Ορ παραμένει ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο οποίος ακόμα και τώρα δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει την θέση του στην 11άδα όσον αφορά τα παιχνίδια στην Κύπρο και να αποδείξει το πόσο λάθος τον έκριναν στον ελάχιστο χρόνο που βρίσκεται στον Αρχάγγελο.

Πάρτε ένα δείγμα από τον τραυματισμό που είχε στο 1ο παιχνίδι με την Ντούντελανζ

Keywords
Τυχαία Θέματα