Στεφανίδου: Πώς σχολιάζει τις νέες αποφάσεις του Ant1;

Το κανάλι του Αμαρουσίου πριν λίγες μέρες αποφάσισε ότι για κάθε κάθε αναπαραγωγή αποσπασμάτων του προγράμματος του από άλλα κανάλια θα ζητάει 2.000 ευρώ το λεπτό.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με τους συνεργάτες της συζήτησαν τους σκοπούς αυτής της κίνησης, με την παρουσιάστρια να αναφέρει: «Αυτή η ιστορία να μην υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Σε όλη την υφήλιο το

πρόγραμμα είναι πνευματική ιδιοκτησία. Κάποια στιγμή ξεκίνησε αυτή η "παρανομία", την οποία ξεκίνησα εγώ. Πρώτα στο Tempo που έχει κλείσει χρόνια και μετά στο Alter που επίσης έχει κλείσει. Έπαιρνα τα πλάνα τσαμπουίτα και έκανα νούμερα. Τα κανάλια βολεύονταν τόσα χρόνια. Μετά άρχισαν να βγαίνουν σατιρικές εκπομπές και δημιουργήθηκε καθεστώς. Σε ένα κανάλι που είναι ισχυρό κι έχει πολύ πρωτογενές υλικό και δικές του παραγωγές, ισχυροποιείται. Ο τηλεθεατής έτσι είναι υποχρεωμένος να βλέπει αποκλειστικά τον ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 πήρε μια στρατηγική απόφαση που μας βλάπτει. Αν παίρνει αυτή την απόφαση, δε μπορεί να έχει την απαίτηση να σε παίρνει. Εμείς τα υπόλοιπα κανάλια φαντάζομαι έχουμε κάνει ένα τραστάκι. Αυτή η κίνηση έχει ένα καλό. Θα πρέπει επιτέλους η ελληνική τηλεόραση να παράγει πρωτογενές υλικό. Ο ΑΝΤ1 δεν θα πρέπει να τα θέλει όλα δικά του. Αν τα δύο σατιρικά του παίρνουν από άλλα κανάλια, θα παίρνουμε κι εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα