Σταθερότητα και τραυματισμοί

Στον Απόλλωνα όπως και στις περισσότερες μας ομάδες οι προπονήσεις επαναρχίζουν από Δευτέρας και ο Πέδρο Εμάνουελ αναμένεται, με εξαίρεση τον Μακρίδη, να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Αυτό σημαίνει περισσότερες επιλογές και άρα ευκαιρία για να παρουσιάσει την ομάδα του όπως θέλει. Η αλήθεια είναι πως οι τραυματισμοί και φέτος δεν έλειψαν από τον Απόλλωνα.

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Μακρίδη στα pits λόγω της επέμβασης στους χιαστούς τον περασμένο Απρίλη. Στο δεύτερο επίσημο παιγνίδι της χρονιάς,

με την Γκρασχόπερ στο ΓΣΠ, έχασε για τρεις μήνες τον βασικό στόπερ της ομάδας Αγγελή.

Στη δεύτερη αγωνιστική με χιαστούς έχασε τον βασικό αριστερό μπακ Ντουντού. Μόλις έπαιξε δυο παιγνίδια βασικός ο αντικαταστάτης του Γκόμες, παροπλίστηκε και αυτός για ένα και πλέον μήνα.

Την ίδια ημέρα έχασε για ένα και πλέον μήνα τον βασικό αναντικατάστατο Ζοάο Πέδρο. Και τώρα μόλις επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ο Μακρίδης, τραυματίστηκε εκ νέου και θα παροπλιστεί για σημαντικό χρονικό διάστημα. Όλα αυτοί οι τραυματισμοί - εμπόδια αποτέλεσαν τροχοπέδη για να αποκτήσει ο Απόλλωνας τη σταθερότητα που έχει ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα