Στα προημιτελικά η Μίλαν, με ανατροπή η Λάτσιο (βιντεο)

Στα προημιτελικά του Coppa Italia προκρίθηκαν οι Μίλαν και Λάτσιο, που επικράτησαν με 2-0 και 2-1 των Σαμπντόρια και Ουντινέζε αντίστοιχα. Γκολάρα ο Κονέ.



Η Μίλαν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έστω και μέσω του θεσμού του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 της Σαμπντόρια στο "Λουίτζι Φεράρις". Οι "ροσονέρι" είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφεραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ πριν

τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Τελικά, ο "φορμαρισμένος" Εμπαγέ Νιανγκ έδωσε τη λύση, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου, με όμορφο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κάρλος Μπάκα.

Οι παίκτες του Βιντσέντζο Μοντέλα προσπάθησαν να ισοφαρίσουν ώστε να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις την πρόκριση στα προημιτελικά, όμως στο 64' ο Έρβιν Ζουκάνοβιτς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στα τελευταία λεπτά, κι ενώ η "Σαμπ" πίεζε για το γκολ, ο Κάρλος Μπάκα από δημιουργός έγινε εκτελεστής και "κλείδωσε" τη νίκη και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης.

Το γκολ του Κονέ δεν ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στην Ουντινέζε, η οποία ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 2-1 στο "Ολίμπικο" για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ιταλίας.

Ο Έλληνας μέσος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ του αγώνα στο 67' με εντυπωσιακό τρόπο, αφού αρχικά κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και "εκτέλεσε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα με γυριστό σουτ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση, αφού τρία λεπτά αργότερα, οι "λατσιάλι" έφεραν το ματς στα ίσα με γκολ του Μάτρι. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με κεφαλιά από κοντά ο Κατάλντι στο 79' χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου

Τζένοα - Αλεσάντρια 1-1 (1-2 παρ.)

Ίντερ - Κάλιαρι 3-0

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου

Ρόμα - Σπέτσια 0-0 (2-4 πεν.)

Φιορεντίνα - Κάρπι 0-1

Νάπολι - Βερόνα 3-0

Γιουβέντους - Τορίνο 4-0

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Λάτσιο - Ουντινέζε 2-1

Σαμπντόρια - Μίλαν 0-2

FT - VIDEO (Coppa Italia): U.C. Sampdoria 0-2 A.C. MilanAll Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Thursday, December 17, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα