Στα όριά τους οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Μέχρι το πρωί της Τρίτης οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν οι μόνοι που δεν είχαν εξοφληθεί τη δόση του Οκτώβρη, παρότι η διοίκηση τους είχε υποσχεθεί ότι αυτό θα συμβεί μετά τις 15 Μαρτίου.

Στα όριά τους βρίσκονται οι ξένοι παίκτες που έχουν (απο)μείνει στον Παναθηναϊκό, εξαιτίας του γεγονότος ότι έχουν πληρωθεί αρκετά λιγότερα χρήματα από τους συμπαίκτες τους από την… περίφημη δόση του Οκτώβρη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,

Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε μεταβεί στο Κορωπί στις 2 του Μάρτη, παραμονές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και αφού αρχικά είχε ενημερώσει ότι έχει ήδη μπει στους «πράσινους» λογαριασμούς το 40% των οφειλομένων, πλήρωσε σε μετρητά άλλο ένα 20%, προκειμένου να φτάσει το 60% που απέμενε ως οφειλή από τη συνολική δόση του Οκτώβρη.

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τους ξένους ήταν ότι τους ειπώθηκε πως -για τραπεζικούς/διαδικαστικούς λόγους- θα πληρωθούν πρώτα το 30% (αντί για το 60%) και το άλλο 30% θα τους έχει δοθεί μέχρι τις 15 του Μάρτη.

Λίγες ημέρες μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας, ωστόσο, διαπιστώθηκε από τους ξένους παίκτες της ομάδας (όταν ο ένας με τον άλλον επικοινώνησαν σταδιακά μεταξύ τους) ότι το υπόλοιπο 30% των οφειλομένων τους δεν έχει μπει μέχρι το πρωί της Τρίτης στους λογαριασμούς τους.

Το γεγονός αυτό μεταφέρθηκε τις τελευταίες ημέρες στα «πράσινα» αποδυτήρια στο Κορωπί, αλλά ουδείς μπορούσε να δώσει μία απάντηση μέσα σε όλον αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων, πόσω μάλλον όταν τίθεται σε αμφιβολία η παραμονή του συλλόγου στη μεγάλη κατηγορία της χώρας.

Μία επιπλέον παράμετρος αφορά στην αναστάτωση των αποδυτηρίων, για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν, τη στιγμή που οφείλονται επίσης (ολόκληρες) οι δόσεις του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη, ενώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε οι μηνιαίοι μισθοί των πιτσιρικάδων ύψους 600-700 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα