Στα Φαρόε για την πρόκριση!

Με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020, η Εθνική Ανδρών Χειροσφαίρισης ταξίδεψε για τα Νησιά Φαρόε.


Στο πλαίσιο του 1ου Προκριματικού Γύρου το Αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φαρόε και την Ελλάδα με την ομάδα που θα τερματίσει 1η στον όμιλο να εξασφαλίζει την πρόκρισή της στους 32 του θεσμού (Φάση Ομίλων).
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 13 (Παρασκευή) και 14 (Σάββατο) Ιανουαρίου,

με την Εθνική μας να αντιμετωπίζει αρχικά τα νησιά Φαρόε (20:00 τοπική ώρα) και στη συνέχεια την Ελλάδα (18:00 τοπική ώρα).

Σε τρεις αλλαγές στην αποστολή προχώρησαν οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί μας, σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια στο Ισραήλ. Επέλεξαν να πάρουν μαζί τους τούς Μάριο Μηνά (τερματοφύλακα), Μάριο Τριμιθιώτη και Ευάγγελο Κώστα, αφήνοντας εκτός για λόγους τακτικής τους Ανδρέα Στυλιανού (τερματοφύλακα), Νικόλα Γεωργίου και Ανδρέα Γεωργίου.
Στόχος της Εθνικής μας είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, όμως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα έχει μια ακόμα ευκαιρία στο Challenge Round, που διοργανώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.
Η φάση των «32» περιλαμβάνει 8 ομίλους των 4 ομάδων και απ' αυτές θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης οι 2 πρώτοι κάθε ομίλου, καθώς επίσης και οι 4 καλύτεροι τρίτοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα