Σπουδαίο διπλό στο "Κίτιον"

Ο ΑΠΟΕΛ με δελτίο Τύπου αναφέρεται για το σημερινό νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ.

Αναλυτικά

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΚ στο «Κίτιον» με 5-4 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν οι

Χριστοδούλου, Leo, Guirelli, Ιακώβου και Πλατής . Δυο στα δυο για τους γαλαζοκίτρινους που την ερχόμενη Πέμπτη (12/10) θα φιλοξενήσουν στο Λευκόθεο τον Εθνικό Λατσιών στις 19:00 για την 3η αγωνιστική.

Σ’ ένα δραματικό φινάλε, στο οποίο η ομάδα μας αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΑΠΟΕΛ έφυγε αλώβητος από τη Λάρνακα και πέτυχε τη 2η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες.

Οι φουτσαλιστές του Γιάννου Μυλωνά είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, άντεξαν στην πίεση του αντιπάλου και πανηγύρισαν έντονα το σπουδαίο διπλό.

Ο ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ισοφάρισε δις (1-1, 2-2), πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του 3-2.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων σε ισάριθμες περιπτώσεις, 4-2 και 5-3, ωστόσο προς το τέλος της αναμέτρησης αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να μειώσει σε 5-4. Στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φουτσαλιστές μας άντεξαν στην πίεση και επέστρεψαν στη Λευκωσία με το τρίποντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα