Ο Μέσι θα έχει τη δική του... Disneyland!

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να είναι το πρόσωπο της Adidas αλλά σχεδιάζει να... επεκταθεί κι άλλο αποκτώντας το δικό του θεματικό πάρκο και μάλιστα στην Κίνα.

Σήμερα (05/10), ανακοινώθηκε κι επίσημα μέσω παρουσίασης, ότι ο Λιονέλ Μέσι θα αποκτήσει τη δική του... Disneyland, η οποία θα ανοίξει τις πόρτες της το 2020 στην κινεζική πόλη Ναντζίνγκ! Θα ονομάζεται Messi

Experience Park και θα γίνει υπό την αιγίδα της LMM (Leo Messi Management), της Mediapro Exhibitions και της εταιρείας Phoenix U-Art η οποία θα είναι και ο κύριος επενδυτής. Όλα τα εμπλεκόμενα μέρη είναι διατεθειμένα να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό και διαδραστικό κι όχι ένα απλό μουσείο...

Ο επικεφαλής του MediaPro, David Xirau, παρείχε εκτεταμένες λεπτομέρειες για το έργο, ξεκινώντας με το γιατί επιλέχθηκε η Κίνα ως τόπος. «Το ποδόσφαιρο στην Κίνα αναπτύσσεται εκθετικά με την υποστήριξη των Αρχών και η Ναντζίνγκ είναι η πρωτεύουσα του ποδοσφαίρου της χώρας», δήλωσε.

«Το έργο θα είναι πολύ μεγάλο, έκταση περίπου 80.000 τετραγωνικά μέτρα, ενώ οι περισσότεροι από τους εσωτερικούς χώρους θα χωρίζονται από ένα συγκεκριμένο θέμα.

Το πάρκο θα συνδεθεί με τη Σαγκάη, προσελκύοντας 4-5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο. Αναμένεται να λειτουργήσει το 2020 και θα κοστίσει σχεδόν 170 εκατομμύρια ευρώ».

Το όραμα είναι να γίνει περισσότερο πάρκο και λιγότερο μουσείο, ενώ όσον αφορά την τιμή εισόδου η απάντηση που δόθηκε δεν ήταν σαφής :« Δεν έχω την τελική τιμή, αλλά θα είναι συγκρίσιμη με την τιμή της Disney της Σαγκάης. Αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα