«Σπάστηκε» με Άλαρνταϊς ο Ντεφό

Ο Ζερμέιν Ντεφό εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την επιλογή του Σαμ Άλαρνταϊς να τον αφήσει στον πάγκο, στο πρώτο του παιχνίδι ως προπονητής της Σάντερλαντ, δηλώνοντας πως είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή στον σύλλογο πως θέλει να παίζει βασικός.

«Ο προπονητής ξέρει. Είμαι 33 ετών και θέλω να παίζω. Σε όποιον και να μιλήσετε, θέλει να παίζει. Ναι, ο προπονητής είναι αυτός που διαλέγει την ομάδα, πρέπει να το σεβαστούμε αυτό, αλλά την ίδια ώρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι χαρούμενος

γι' αυτό.

Καταλαβαίνω πως δεν είναι σίγουρος εάν θέλει να παίξει 4-4-2. Ίσως θέλει να είμαστε πιο συμπαγείς στον άξονα για να μην δεχόμαστε γκολ. Θα δούμε τι θα γίνει.

Αλλά στα 33 σου θέλεις να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν ήρθα εδώ για να κάθομαι στον πάγκο. Θέλω να παίζω και να σκοράρω. Το είπα από την πρώτη μέρα. Αλλά δεν κάθομαι και σκέφτομαι να έρθει ο Ιανουάριος για να την κάνω.

Πρέπει να επικεντρωθώ στα παιχνίδια, να κρατήσω θετικό πνεύμα και εφόσον παίξω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να σκοράρω» σχολίασε ο διεθνής Άγγλος, που πέρασε αλλαγή στο δεύτερο μέρος απέναντι στην Γουέστ Μπρομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα