Σπαράζει καρδιές η κόρη του άτυχου Χαράλαμπου - «Ήταν ο κόσμος μου όλος»

Συγκινούν τα λόγια της κόρης του άτυχου Χαράλαμπου Νικολάου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Βρετανία.

Ο Χαράλαμπος Νικολάου είχε μεταβεί στη Βρετανία μαζί με την 17χρονη κόρη του για να περάσουν τα Χριστούγεννα με Kύπριους συγγενείς που διαμένουν στη Βρετανία αλλά και για να ψάξουν σπίτι και πανεπιστήμιο για την 17χρονη. Το τροχαίο συνέβη ενώ ο Χαράλαμπος Νικολάου μαζί με την κόρη του προσπαθούσαν να εισέλθουν σε αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν και το συγγενικό τους ζευγάρι. Διερχόμενο όχημα

που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσέκρουσε με σφοδρότητα στο όχημα του Νικολάου με αποτέλεσμα αυτό να πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με την parikiaki η κόρη του Χαράλαμπου είπε: «ο αγαπημένος μου πατέρας σκοτώθηκε μια μέρα πριν από τα Χριστούγεννα. Ήταν ένας καταπληκτικός πατέρας, αδερφός και ένας καλόκαρδος άνθρωπος που όλοι αγαπούσαν. Ήταν ο κόσμος όλος μου ειδικά μετά το θάνατο της μητέρας μου πριν από χρόνια. Ο πατέρας μου δεν άξιζε να φύγει από αυτόν τον κόσμο με αυτον τον φρικτό τρόπο. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε συντετριμμένοι από το περιστατικό και ευχόμασταν ο μπαμπάς μου να ήταν ακόμα εδώ μαζί μας. Τα Χριστούγεννα έχουν καταστραφεί τώρα και δεν θα είναι ποτέ ξανά ωραία. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να έχει δει κάτι ή έχει κάμερες που θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν, επικοινωνήστε με την αστυνομία».

Ο οδηγός του οχήματος, Mark Plimmer, 27 ετών πρόκειται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου στις 29 Ιανουαρίου. Κατηγορείτε για παράλειψη στάσης μετά από τροχαίο ατύχημα, χρήση μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς ασφάλιση, οδήγηση χωρίς άδεια, παράλειψη παροχής δείγματος για ανάλυση και δύο κατηγορίες για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού από επικίνδυνη οδήγηση.

Η Αστυνομία ψάχνει για μαρτυρίες και πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Διαβαστε επίσης: Πήγε με την κόρη του στη Βρετανία κι «έσβησε» σε τροχαίο ο Χαράλαμπος Νικολάου

Keywords
Τυχαία Θέματα