Σήμερα το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ανδρών Futsal

Το ισόπαλο 3-3 της Πέμπτης με την Εθνική Λιβάνου έδωσε την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει των υποχρεώσεων μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Μια βδομάδα πριν από την πρεμιέρα ο Γιάννος Μυλωνάς εκφράζει με σιγουριά την άποψη ότι η Εθνική μας θα εμφανιστεί καλύτερη από την εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο φιλικό με το Λίβανο.

«Είδαμε αρκετά πράγματα που θα μας βοηθήσουν για να γίνουμε καλύτεροι για τους επίσημους αγώνες που ακολουθούν. Εξάλλου αυτή είναι και η μεγάλη χρησιμότητα των φιλικών αγώνων και θα είναι το ίδιο

χρήσιμα τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε και στο δεύτερο φιλικό.

Στο χρονικό διάστημα που έχουμε μπροστά μας θα δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και είμαι βέβαιος ότι η Εθνική μας θα παρουσιαστεί έτοιμη στην προκριματική φάση», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Μανώλη που φόρεσε χθες το περιβραχιόνιο του αρχηγού και σκόραρε το τρίτο γκολ δήλωσε:

«Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι και μετά το προβάδισμα των δύο τερμάτων είναι γεγονός πως παρουσιαστήκαμε λίγο νωθροί και δώσαμε το δικαίωμα στο Λίβανο να γυρίσει το σκορ.

Στο τέλος δείξαμε όμως ότι η ομάδα μας μπορεί για πολύ περισσότερα και είμαι βέβαιος ότι μέχρι την ημέρα των επίσημων μας υποχρεώσεων θα παρουσιαστούμε σαφώς καλύτεροι».

Το δεύτερο φιλικό με τη Εθνική Λιβάνου θα διεξαχθεί σήμερα στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Εκτός πλάνων και για το δεύτερο φιλικό οι Τάσος Σκαμπύλης και Χρίστος Ιακώβου.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση στις 22 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Αρμενία και θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια με Εσθονία και Λετονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα