LIVE/ΠτΔ: Κλείστε τ’ αυτιά σας στις σειρήνες, αυτό κάνω κι εγώ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Προεδρικό μέγαρο η επίσημη τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού. Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα, της Προέδρου της Βουλής και άλλων αξιωματούχων ευχαρίστησε τους απερχόμενους Υπουργούς. Απευθυνόμενος στους νέους τόνισε πως είναι υπόλογοι στον κυπριακό λαό και σε κανέναν άλλο. Παράλληλα έκανε αναφορά στα έργα της Κυβέρνησης που υλοποιήθηκαν τους 10 πρώτους μήνες διακυβέρνησης. 

Οι νέοι του Υπουργικού

 Υπουργός
Άμυνας διορίζεται ο Βασίλης ΠάλμαςΥπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η Μαρία ΠαναγιώτουΥπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως ο Μάριος ΧαρτσιώτηςΥπουργός Υγείας ο Μιχάλης ΔαμιανόςΥφυπουργός Καινοτομίας, Έρευνας και Ψηφιακής Πολιτικής ο Νικόδημος ΔαμιανούΥφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων η Μαριλένα ΡαουνάΕπίτροπος Πολίτη διορίζεται ο Παναγιώτης ΠαλατέςΕπίτροπος Ορεινών Περιοχών ο Χαράλαμπος ΧριστοφίναςΕπίτροπος Περιβάλλοντος η Αντωνία Θεοδοσίου

Σε ό,τι αφορά τις τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων και του Υφυπουργείου, ανακοινώθηκε ότι στις 10.30 π.μ. θα γίνει η τελετή στο Υπουργείο Άμυνας, στις 11.15 στο Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, στις 12 μ.μ. στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στις 12.45 μ.μ. στο Υπουργείο Υγείας, στη 1.30 μ.μ. στο Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, ενώ στις 2.15 μ.μ. θα γίνει η τελετή για τη νέα Επίτροπο Περιβάλλοντος.

Διαβάστε ακόμη: 

Κουλίας: Τ’ αγοράζω βερεσέ ότι δεν συνεννοήθηκε με κανέναν ο Χριστοδουλίδης

ΚΕ: Τα άτομα που επιλέχθηκαν δεν ήταν στη βάση κομματικής ταυτότητας

Keywords
Τυχαία Θέματα