ΣΙΚΑΠ & βουλευτές Πάφου συζήτησαν προβλήματα Συνδέσμου

Τα προβλήματα που απασχολούν τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ) συζήτησε χθες βράδυ ο Σύνδεσμος με τους τέσσερις βουλευτές της Επαρχίας Πάφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΙΚΑΠ, στο πλαίσιο της συνάντησης εξετάστηκαν τα προβλήματα του κλάδου τα οποία -όπως αναφέρεται- είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έκδοση άδειας ποτού, άδειας λειτουργίας των Κέντρων αναψυχής, το θέμα της ενίσχυσης των περιπολιών και της αστυνόμευσης στην τουριστική περιοχή, το

θέμα έλλειψης υπαλληλικού προσωπικού και το θέμα του all inclusive.

Επίσης εξετάστηκαν τα θέματα των έργων υποδομής στην Πάφο, η λειτουργία της τουριστικής αστυνομίας, η συνεργασία του Συνδέσμου με την Τοπική Αρχή και διάφορα άλλα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι βουλευτές άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα του Συνδέσμου, απάντησαν σε όλα τα αιτήματα και δεσμεύτηκαν στην άμεση προώθησή τους στη Βουλή.

Το ΔΣ ΣΙΚΑΠ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνάντηση με τους τέσσερις βουλευτές της Πάφου και συμφώνησαν όπως οι δύο πλευρές καθορίζουν συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο την ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την προώθηση των αιτημάτων του κλάδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα