Σφυριά και... τέλος η Τότεναμ! (vid)

Η Γουέστ Χαμ... σκότωσε την Τότεναμ με το γκολ του Λαντσίνι (1-0) και τα «σφυριά» έκαναν δώρο το μισό πρωτάθλημα στην Τσέλσι!

Χρυσή ευκαιρία πέταξε η Τότεναμ στην τελική ευθεία, καθώς με νίκη της επί της Γουέστ Χαμ θα μείωσε έστω και προσωρινά στον πόντο την πρωτοπόρο Τσέλσι. Τα «σφυριά» όμως έκαναν την ζημιά στην ομάδα του Ποκετίνο και πλέον η Τσέλσι αν δεν αυτοκτονήσει θα κατακτήσει τον τίτλο.

H Γουέστ Χαμ ήθελε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της και τα κατάφερε,

κάνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο... δώρο στους μπλε του Λονδίνου. Η «πετεινοί» ήθελαν μόνο νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και μπήκαν από νωρίς δυνατά στο ματς, ψάχνοντας το γκολ. Η άμυνα της Γουέστ Χαμ κρατούσε γερά και το ημίχρονο τελείωσε δίχως τέρματα.

Στην επανάληψη όμως η Γουέστ Χαμ χωρίς άγχος κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος στην άμυνα της Τότεναμ και ο Λαντσίνι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 65΄! Το γκολ έκοψε τα πόδια των παικτών της Τότεναμ, αλλά χρόνος για να αλλάξει η κατάσταση υπήρχε.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Τότεναμ παρέμεινε στους 77 βαθμούς, με την Τσέλσι να είναι στους 81 και να αντιμετωπίζει την Δευτέρα εντός έδρας την Μίντλεσμπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα