Σελίδα διαχείρισης ακινήτων από την Ελληνική Τράπεζα

Ένα βήμα παραπέρα προχωράει η Ελληνική Τράπεζα όσον αφορά στη διαχείριση των ακινήτων που έχει στην κατοχή της, δημιουργώντας ειδική ιστοσελίδα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για την ενημέρωση παντός ενδιαφερόμενου για την πώληση ακινήτων που βρίσκονται στην ιδιοκτησία της Τράπεζας, καθώς και υπό τη διαχείριση της Μονάδας Διαχείρισης Ακινήτων (ΜΔΑ).

Στην ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ακίνητα με βάση τα κριτήρια που επιθυμούν, τόσο με βάση το είδος (οικία,

διαμέρισμα κλπ), όσο και βάσει της περιοχής ή της πόλης που επιθυμούν να επενδύσουν.

Εξάλλου, η ΜΔΑ, συνιστά το εξειδικευμένο τμήμα της Ελληνικής Τράπεζας με αρμοδιότητα τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων της Τράπεζας, το οποίο και περιλαμβάνει μια ποικιλία ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα και δημιουργήθηκε προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί τα ακίνητα με σωστή τεχνογνωσία.

Απώτερος σκοπός είναι η ανακούφιση των ισολογισμών από τα ακίνητα που περιήλθαν στην κατοχή της μέσω της διαδικασίας ανταλλαγής χρέους, έναντι ακινήτων και εκποιήσεων, λόγω του μεγάλου ποσοστού των κόκκινων δανείων.

Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, οι εμπειρογνώμονες ακίνητης ιδιοκτησίας της ΜΔΑ βρίσκονται στη διάθεση των πελατών και ενδιαφερόμενων αγοραστών για να τους παράσχουν επιχειρηματικές συμβουλές και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα