Σε τροχιά έκδοσης η κάρτα φιλάθλου

Η Πολιτεία θα προχωρήσει με την πλήρη υλοποίηση του πακέτου μέτρων, που έχει εξαγγείλει, με την κάρτα φιλάθλου να βρίσκεται σε τροχιά έκδοσης τον Σεπτέμβριο δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, «απαντώντας» στα επεισόδια, που αμαύρωσαν τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ.

Μιλώντας στο «Σίγμα» ο Υπουργός Δικαιοσύνης διερωτήθηκε αν είναι αυτούς τους οπαδούς, που προκαλούν φόβο στον φίλαθλο κόσμο, που θέλουν κάποιοι, οι οποίοι εκφράζουν

διαφωνίες με τα εξαγγελθέντα από την Κυβέρνηση μέτρα, κακίζοντας, ταυτόχρονα, τις πράξεις των χούλιγκαν.

Η Αστυνομία προέβη σε τρεις συλλήψεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό και άλλων προσώπων που επέδειξαν βίαιη συμπεριφορά στον αγώνα της Τετάρτης.

Παράλληλα, άρχισε η καταγραφή και ο υπολογισμός των υλικών ζημιών στο στάδιο ΓΣΖ. Χθες ξέσπασε αντιπαράθεση μεταξύ της Αστυνομίας και του ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λευκωσίας εκφράζει δυσαρέσκεια για τη διαχείριση της κατάστασης από τη Δύναμη και κυρίως για το γεγονός πως φρουρούσε τους δικούς της οπαδούς, αντί εκείνους της ΑΕΛ, που προκαλούσαν τα επεισόδια.

Είναι τραγικό να αποδίδονται ευθύνες στην Αστυνομία για την αντικοινωνική και παραβατική συμπεριφορά μίας μερίδας οπαδών, απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Ανδρέας Αγγελίδης, υπεραμυνόμενος της στάσης, που τήρησε η ΜΜΑΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα