Σε θέση βολής - The Gunman

Μία συναρπαστική ταινία δράσης στα κανάλια Novacinema

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ζαν Πατρίκ Μανσέτ, «Η πρηνής θέση του σκοπευτή», η εκπληκτική αστυνομική ταινία δράσης «The Gunman: Σε θέση βολής» έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016, στις 22:00.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο γνωστός σε όλους από το «Taken», Πιερ Μορέλ, ο οποίος συνδυάζει μοναδικά στοιχεία περιπέτειας

με στοιχεία θρίλερ χαρακτήρων. Ίντριγκες, απώλειες, διπλοπροσωπία, καταδιώξεις, μυστικές υπηρεσίες και φιλίες που κλονίζονται συνθέτουν ένα ιδιαίτερο κινηματογραφικό σύνολο, με τον μοναδικό Σον Πεν στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Τζάσμιν Τρίνκα και Άιντρις Έλμπα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από έναν απόστρατο των Ειδικών Δυνάμεων που υποφέρει από μετατραυματικό στρες και προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη και διασχίσει την Ευρώπη για να «καθαρίσει» το όνομα του.

Η ταινία, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη και στην υπηρεσία Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova Cyprus να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα