Κρίσιμα ο τραυματίας - Στο νοσοκομείο ο υπ. Υγείας

Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας 56χρονου λειτουργού του Τμήματος Δασών, ο οποίος κατέπεσε σε γκρεμό, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ επιχειρούσε με καδενοφόρο όχημα του Τμήματος, στην περιοχή Γαλάτας, για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στην περιοχή Σολέας, και συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη μέχρι σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 56χρονος λειτουργός του Τμήματος Δασών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής και στο δεξί χέρι, και, αφού διασωληνώθηκε, κρατήθηκε για νοσηλεία

στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται κρίσιμη.

Και δεύτερος άνδρας 55 ετών από το Τμήμα Πολιτικής Άμυνας, έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της πυρόσβεσης, όταν κτυπήθηκε από όχημα, που ασχολείτο με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στο αριστερό χέρι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Τους δυο άνδρες εν τω μεταξύ αναμένεται να επισκεφθεί ο Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.

Η φωτιά, εκτείνεται από την Ευρύχου, μέχρι την περιοχή Καρβουνά, έχοντας κατακάψει μέχρι στιγμής, εκτάσεις από δέντρα και άγρια βλάστηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα