Σε κρίση η Γκλάντμπαχ, με προβλήματα η Ντόρτμουντ

Σε κρίση η Γκλάντμπαχ ,έχασε (0-3) και απο το Αμβούργο, εξακολουθώντας μετά απο τεσσερα ματς να μην εχει καταφέρει να βάλει ούτε ένα βαθμό στο ταμπλό της κατάταξης.

Η γερμανική ομάδα που θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Champions League, έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημά της, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που έφτασε στην τρίτη θέση την περασμένη σεζόν. Η Γκλάντμπαχ του Λουσιέν Φαβρ, καλύτερη ομάδα στην Bundesliga

, στα δεύτερα μισά του πρωταθλήματος, έχει σημειωσει μόλις δύο γκολ και δεχθεί 11. Κι όλα αυτά λίγο πριν το ταξίδι στην Σεβίλλη για την πρώτη αγωνιστική του Champions League την ερχόμενη εβδομάδα. Για το Αμβούργο του Μπρούνο Λαμπαντία, που χρειάστηκε τα πλέι οφ την περασμένη περίοδο, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, ήταν η δεύτερη νίκη του, η πρώτη εκτός έδρας.

Χωρις τον Μάρκο Ρέους θα αγωνιστεί η Ντόρτμουντ απέναντι στο Ανόβερο που παραπαίει και παραμένει χωρίς επιτυχία αυτή την σεζόν , αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο σπασμένο δάκτυλο, ενώ αμφίβολλη είναι κια η συμμετοχή του επιθετικού Αντριαν Ράμος, όπου έκανε γνωστό ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Τόμας Τουχέλ. « Ο Μάρκος δεν θα αγωνιστει με το Ανόβερο," είπε ο Τουχέλ, που έχει πανηγυρισει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. «Δεν προπονήθηκε με την ομάδα την Πέμπτη. Όσο για τον Αντριαν Ράμος θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και να δούμε τι θα πει ο γιατρός,"» συμπλήρωσε. Ο Κολομβιανός επιθετικός τραυματίστηκε σε ένα φιλικό εναντίον της Σεντ Πάουλι. Οι τραυματισμοί αυτοί θα μπορούσαν ωστόσο, να επιταχύνουν το ντεμπούτο στην Bundesliga του Αντριαν Γιανουζάι , που έφτασε δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μια σεζόν.

Η Μπάγερν, που έχει τους ίδιους βαθμούς με την Ντόρτμουντ, φιλοξενεί το Σάββατο τους γείτονες Βαυαρούς της Αουσμπουργκ, ενώ η έκπληξη της περασμένης περιόδου, δεύτερη Βόλφσμπουργκ, ταξιδεύει για να αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη Ινγκλστάντ, που προκαλεί αίσθηση σε αυτό της το ξεκίνημα, με δύο νίκες σε τρία παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα