Μίτσελ: 'Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του"

Σε κρίση η Μαρσέιγ, παρουσίασε στο σπίτι της Λοριάν την 15η ισοπαλία της μέσα στην σεζόν, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Ligue 1, πέμπτη συνεχόμενη. Αποτέλεσμα που κρατάει την ομάδα της Μασσαλίας, μακριά από την ευρωπαική προοπτική, ικανή όπως φαίνεται, να υπερασπιστεί πλέον μέσω του Coupe De France. Εκεί στα ημιτελικά θα επισκεφτεί την Σοσό , αλλά στην τετράδα υπάρχει επίσης η Παρί Σ.Ζ. , αχόρταγη και αποφασισμένη να μην αφήσει σε άλλον κανένα τίτλο.

Το

νέο απογοητευτικό αποτέλεσμα, έστω κι αν ήταν κράτησε την ομάδα του Μίτσελ όρθια για 11η επίσκεψή στη σειρά στην Ligue 1 (τελευταία ήττα στις 4.10/ 2-1 από την Παρί Σ.Ζ), έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό και ανησυχία. Κυρίως από την προοπτική απουσίας από την Ευρώπη την επόμενη σεζόν.

«Δεν είμαι προβληματισμένος, είμαι εκνευρισμένος. Είναι διαφορετικό,» είπε ο Ισπανός προπονητής της Μαρσέιγ, Μίτσελ. « Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που είναι δύσκολο να απαντήσω στη συνέντευξη Τύπου, επειδή ίσως θα πω πράγματα που θα δείχνουν ότι αποφεύγω τις ευθύνες μου, αλλά όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που είναι δύσκολο να απαντηθούν από έναν προπονητή, πολλές ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται σε όλη τη σεζόν. Είναι φυσιολογικό ο προπονητής να πληρώνει τον λογαριασμό για τους τραυματίες, για εκείνους τους παίκτες που δεν είναι συγκενρτωμένοι. Αλλά νομίζω ότι όταν οι παίκτες μου πρέπει να μάθουν την ιστορία αυτού του συλλόγου. Η απόδοσή μας ήταν ντροπιαστική. Ο καθένας κοιτάζει τον προπονητή, είναι γεγονός ότι οι ισοπαλίες είναι πολλές, αλλά ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Και εγώ. Αυτή είναι η στιγμή, επειδή υπάρχουν οκτώ παιχνίδια για να κερδίσουμε και δύο ακόμα αγώνες για το Coupe de France,» πρόσθεσε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα