Σε διεθνές συνέδριο για έξυπνες πόλεις η Αγία Νάπα

Έπειτα από πρόσκληση της αμερικάνικης πρεσβείας στην Κύπρο, δύο μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Νάπας, οι Αντώνης Χρίστου και Κωνσταντίνος Ζαννέτου, συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της, εκπροσωπώντας το Δήμο Αγίας Νάπας στο διεθνές συνέδριο για έξυπνες πόλεις "Smart City" Expo World Congress, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη από τις 14-16 Νοεμβρίου.

Στο σημαντικό αυτό συνέδριο, αναφέρει ανακοίνωση του

Δήμου Αγίας Νάπας, έλαβαν μέρος 600 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν τις τελευταίες ανακαλύψεις σε σχέση με τεχνολογίες, οι οποίες τυγχάνουν εφαρμογής στις "έξυπνες πόλεις", δηλαδή καινοτομίες και εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την ενέργεια και το περιβάλλον. Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 17.000 μεταξύ των οποίων Δήμαρχοι και εκπρόσωποι κυβερνητικών υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος, τόνισε, όπως αναφέρεται, ότι στόχος του Δήμου είναι να μετατραπεί ο Δήμος σε "έξυπνη πόλη" και προς το σκοπό αυτό, πρόσθεσε, θα γίνουν το συντομότερο δυνατό όλες οι απαραίτητες μελέτες.

Η συμμετοχή της αντιπροσωπείας του Δήμου μας στο πολύ σπουδαίο παγκόσμιο γεγονός θα μας βοηθήσει τα μέγιστα στην απόκτηση της αναγκαίας τεχνογνωσίας για να υλοποιήσουμε τον πιο πάνω στόχο, κατέληξε ο κ. Καρούσος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα