Σε άθλια κατάσταση!

ΑΓΓΛΙΑ
Απίστευτο χθεσινό δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο για ένα αδιανόητο περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν σε μαύρα χάλια πριν από το παιχνίδι της Αγγλίας με τη Σκοτία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν είναι και στα καλύτερά του, συνελήφθη μεθυσμένος, έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή των «λιονταριών», πριν από το πρόσφατο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μάλιστα,

εκείνο που λένε όσοι τον είδαν, είναι ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ότι ήταν εμφανές ότι είχε πιει αρκετά και μάλιστα... φανερά, αφού στον χώρο βρίσκονταν μέλη της αγγλικής FA.

Ειπώθηκε ότι ήταν κατακόκκινος, προφανώς από το ποτό, ενώ δεν τον εμπόδισε να πιει το γεγονός πως ήταν στην αποστολή και μάλιστα φορούσε και τα ρούχα της αποστολής της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.
______________
Μέσα ο Ράμος
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να υπολογίζει τον Σέρχιο Ράμος για το ντέρμπι της Ρεάλ το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στην Ατλέτικο, στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» συμμετείχε στην προπόνηση των «μερένχες» και τέθηκε στη διάθεση του «Ζιζού» για το ματς της 12ης αγωνιστικής της Primera Division.

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός είχε τραυματιστεί τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση των «φούριας ρόχας» με την Αλβανία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.
Αντίθετα, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Κασεμίρο, Πέπε και Μπενζεμά.
_______________________
Επιστρέφει ο αρχηγός;
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε τους LA Galaxy και άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο instagram, βάζοντας μία με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κάτι που φουντώνει τις φήμες για επιστροφή στους «Reds».

Επιστρέφει ο Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ; Στο Νησί, πάντως, έχει βουίξει ο τόπος ότι ο εμβληματικός αρχηγός είναι προ των πυλών! Αφορμή για να συμβεί αυτό στάθηκε τόσο η φωτογραφία που ανέβασε με την οποία αποχαιρέτησε την μέχρι πρότινος ομάδα του LA Galaxy, όσο και η φωτογραφία προφίλ που άλλαξε στον λογαριασμό του και έβαλε με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Κάπως έτσι, στην Αγγλία και κυρίως στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας μικρός χαμός, καθώς περιμένουν να επιστρέψει ο 36χρονος μέσος στην ομάδα. Βέβαια, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποια θέση θα επιστρέψει. Θα φορέσει ξανά την εμφάνιση των «Reds» ή θα αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο του Γίργκεν Κλοπ;

Απάντηση ίσως να πάρουμε μία από τις επόμενες ημέρες, ωστόσο πάντα παίζει και το σενάριο να συνεχίσει να φοράει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Στίβεν Τζέραρντ, αφού πολλές ομάδες ενδιαφέρονται (σσ. μία από αυτές είναι η Σέλτικ του Μπρένταν Ρότζερς).

Keywords
Τυχαία Θέματα