ΑΕΚ: Το rotation που δεν απέδωσε και το... καμπανάκι!

Την χειρότερη της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, έκανε η ΑΕΚ στο "Τάσος Μάρκου" με αντίπαλο την Αναγέννηση, αφήνοντας πίσω της δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα της Λάρνακας επέτρεψε στον ΑΠΟΕΛ να πλησιάσει στο -2 από την κορυφή, νιώθοντας ήδη τη σκιά των περσινών πρωταθλητών.

Η ΑΕΚ πήρε ότι δικαιούταν

χθες βραδύ, ήταν κάκιστη στον αγωνιστικό χώρο, αγνώριστη και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της. Το να έχεις έτσι απώλειες και μάλιστα σε παιχνίδι που δεν ήταν καν ντέρμπι, αλλά με την ουραγό του πρωταθλήματος, πάει να πει ότι κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Βγάζουμε το καπέλο στον Ιδιάκεθ που μετά το τέλος του αγώνα δεν στάθηκε σε καμία δικαιολογία, αντ' αυτού παραδέχθηκε πως ήταν το χειρότερο τους παιχνίδι και ότι θα ψάξουν να βρουν το λάθος και να το διορθώσουν.

Ο Βάσκος τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, ένα rotation που δεν απέδωσε αφού οι έξι αλλαγές που έκανε δεν βοήθησαν στο να έρθει η 11η νίκη στο πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησαν την επίσκεψη τους στο "Τάσος Μάρκου", αφού η ΑΕΚ δεν κατάφερε να λυγίσει τη μαχητική Αναγέννηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Η ανεπιθύμητη ισοπαλία της ΑΕΚ, ήχησε το καμπανάκι, ότι σε κανένα παιχνίδι δεν υπάρχει ο όρος του φαβορί και ότι οι αγώνες κερδίζονται μόνο στο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα