Σε 31 κλήσεις ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική

Σε 31 κλήσεις ανταποκρίθηκε χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εκ των οποίων 13 πυρκαγιές, 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις.

Συγκεκριμένα, η ώρα 15:20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αντρέα Παρασκευά στη Δασούπολη. Ανταποκρίθηκαν 3 οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως ‘’Λοχία Σπύρου Τταντή’’ και ώρα 15.55 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά ήταν στον πρώτο όροφο τριώροφης οικοδομής η οποία προκλήθηκε από την χρήση βενζίνης για άναμμα του τζακιού και επεκτάθηκε στο σαλόνι. Χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα από το νερό των οχημάτων

και 3 αναπνευστικές συσκευές. Ελαφριά εγκαύματα έπαθε στο χέρι η ιδιοκτήτρια όμως δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Έγινε επίσης και διάσωση ενός μικρού σκύλου που ήταν στον χώρο της πυρκαγιάς.

Η ώρα 00:07 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο ιδιωτική κατοικία στον 38ο δρόμο στον Συνοικισμό Αγίου Ιωάννη στα Π.Πολεμίδια. Ανταποκρίθηκαν 3 οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου και η ώρα 01:17 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπνοδωμάτιο και επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους χώρους προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία. Η είσοδος της κατοικίας βρέθηκε παραβιασμένη και οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλικτήρα και 4 αναπνευστικές συσκευές. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Η ώρα 01:16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε άχυρο συσκευασμένο σε σακούλες το οποίο βρισκόταν στεγασμένο σε μεταλλικό υπόστεγο διαστάσεων 10x6 μέτρων περίπου σε κτηνοτροφική μονάδα στα Π. Πολεμίδια. Ανταποκρίθηκαν 4 οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Αγίου Ιωάννη “Λοχία Βασίλη Κρόκου” και Αγίου Νικολάου και ώρα 04:30 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά το άχυρο καταστράφηκε ενώ αριθμός προβάτων που βρίσκονταν στην μονάδα πέθαναν. Στο χώρο του επεισοδίου βρίσκονται σε επιφυλακή 3 πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα