Σαββατοκύριακο για εκδρομή! Ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει σταδιακά να εγκαθίσταται στην περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού μέχρι τη Δευτέρα.

Το απόγευμα, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδική συννεφιά, η οποία τοπικά αναμένεται να δώσει μεμονωμένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα νοτιοδυτικά και νότια, αλλά και σε κάποιες ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με

5 Μποφόρ. Στα δυτικά παράλια, θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και παροδικά στα νότια και ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο στο εσωτερικό και στα ορεινά και μη αξιόλογη μεταβολή στα παράλια, ενώ τη ∆ευτέρα αναμένεται μικρή πτώση γενικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα