Σαρωτικές μεταθέσεις στην Αστυνομία

Φρένο στην διαφθορά σε μέλη της δύναμης που θεωρούνται ευάλωτα, καθώς υπηρετούν στα ίδια τμήματα πέραν των 15 ετών. Μάλιστα εντοπίζονται και περιπτώσεις αστυνομικών που υπηρετούν στο ίδιο τμήμα από 20 εώς και 30 χρόνια.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, ετοιμάζει τις επόμενες ημέρες σαρωτικές μεταθέσεις που θα καλύπτουν διάφορα νευραλγικά πόστα. Ανάμεσα στα τμήματα που εντοπίζονται μέλη που παραμένουν για πέραν των δέκα ετών είναι η υπηρεσία αλλοδαπών και μετανάστευσης, η υπηρεσία καταπολέμησης ναρκωτικών, ο ουλαμός πρόληψης εγκλημάτων, ο κλάδος πληροφοριών καθώς και τμήματα που υπηρετούν

στα αεροδρόμια.

Το πλάνο της εναλλαξιμότητας αποφασίστηκε από το καλοκαίρι ωστόσο η ηγεσία θεώρησε ότι δεν θα ήταν ορθό η μετακίνηση μελών που υπηρετούσαν στα αεροδρόμια, εν μέσω της καλοκαιρινής σεζόν. Την ίδία ώρα επικρατεί προβληματισμός, για το μειωμένο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν μέλη του σώματος για τα τμήματα ανιχνεύσεως εγκλημάτων.

Σε τμήματα που δεν θεωρούνται ευάλωτα στη διαφθορά και λαμβάνοντας υπόψη τον παράγοντα της εξιδείκευση, όπως είναι ο κλάδος σκύλλων και των πυροτεχνουργών, αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνουν μετακινήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα