Σάρι: «Ο Γκουαρντιόλα είναι ο καλύτερος»

Λίγες ώρες πριν την αποψινή αναμέτρηση με τη Νάπολι για την 3η αγωνιστική του Champions League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα «εκθείασε» την εικόνα της ιταλικής ομάδας, που προηγείται στο καμπιονάτο με οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες.


Φυσικό επόμενο η ...συνέχεια των φιλοφρονήσεων από την ιταλική ομάδα, μέσω του Μαουρίτσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός των «παρτενοπέι» μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Ισπανό συνάδελφό του

όσο και για την αγγλική ομάδα: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Γκουαρντιόλα για τις δηλώσεις του. Αυτές οι φιλοφρονήσεις προέρχονται από αυτόν που θεωρώ ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Πριν από 25-30 χρόνια, ο Σάκι άλλαξε για πάντα το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι σε μερικά χρόνια θα λέμε κάτι ανάλογο για τον Πεπ. Είναι ένα από τα πρόσωπα που γράφουν την Ιστορία του ποδοσφαίρου. Όταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα είδα τη Μάντσεστερ Σίτι, ένιωσα κάτι που δεν είχα αισθανθεί ξανά. Είναι μία ομάδα με 17 γκολ στους τελευταίους αγώνες, που δεν έχει αδυναμίες και την οποία θεωρώ την καλύτερη στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή. Ωστόσο, θεωρώ ότι η ομάδα μου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να κάνει το ματς δύσκολο γι΄ αυτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα