Σαφής η διαφορά ετοιμότητας

ΑΡΗΣ
Έχασε ο Άρης σε φιλικό από τον Παναθηναϊκό

Φιλική συντριβή δέχθηκε χθες το απόγευμα ο Άρης στο Κορωπί, χάνοντας από τον πολύ πιο έτοιμο Παναθηναϊκό με 6-1. Το σκορ του ημιχρόνου ήταν 3-0 για τους «πράσινους» της Αθήνας, ενώ η λεμεσιανή ομάδα μείωσε σε 4-1. Η διαφορά δυναμικότητας αλλά κυρίως ετοιμότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη, αφού ο μεν Παναθηναϊκός

την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του στο Europa League, ενώ ο Άρης ακόμα δεν έχει πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Άρης θα δώσει νέο φιλικό, αύριο στη Φυλή απέναντι στην ΑΕΚ και ο Θαλής Θεοδωρίδης θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του απέναντι σε μια πιο έτοιμη και πάλι ομάδα.

Ο Ελλαδίτης προπονητής, παρά το ότι η ομάδα του δίνει φιλικούς αγώνες, συνεχίζει το δυνατό πρόγραμμα προπονήσεων με διπλές προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη η λεμεσιανή ομάδα θα αναχωρήσει για το Μάριμπορ της Σλοβενίας για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ότι θα κλείσει και το ρόστερ με την απόκτηση κάποιων ακόμα ποδοσφαιριστών που έχουν εντοπιστεί από την ομάδα προγραμματισμού και που θεωρούν ότι μπορούν να προσδώσουν στον Άρη ακόμα περισσότερη ποιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα