Ανόρθωση: Μοντάρισμα και προγραμματισμός

Την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Αλμπέρτο Μπενίτο ρίχνει το βάρος στις προσθήκες.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης. Όπως είναι γνωστό, η αποστολή βρίσκεται από την Κυριακή στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Προπονητικό Κέντρο «Ρέμες» στην Οπαλένιτσα. Εκεί ο Αντόνιο Πούτσε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θα προσπαθήσει να βάλει το δικό του στίγμα στην ομάδα και να μπουν οι βάσεις, ώστε η «κυρία» να παρουσιαστεί ανταγωνιστική

την επόμενη σεζόν. Ο τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παίζουν παιχνίδι κατοχής, να ελέγχουν τον αγώνα και ουσιαστικά να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από τα πρώτα στάδια, ευελπιστώντας ότι η ομάδα θα συνδυάζει γκολ και θέαμα και ο κόσμος θα φεύγει από το γήπεδο ικανοποιημένος.

Βεβαίως για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα, τόσο ο κ. Πούτσε όσο και ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Αλμπέρτο Μπενίτο γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές με ποιότητα, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά. Γι’ αυτό και από την Κυριακή το κέντρο αποφάσεων που αφορά την ενίσχυση της ομάδας έχει μεταφερθεί στην Οπαλένιτσα.

Οι τέσσερεις θέσεις
Με δεδομένη την πώληση του Εντλοβού, έτσι κι αλλιώς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση επιθετικού που θα έχει το εύκολο γκολ και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Γκονσάλβες στη γραμμή κρούσης. Ο Αλμπέρτο Μπενίτο φαίνεται ήδη να εξετάζει αρκετές περιπτώσεις που είτε έχουν προταθεί, είτε γνωρίζει ο ίδιος και θέλει να φέρει στην ομάδα.

Πέραν από τον φορ, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της «κυρίας» βρίσκεται στο ψάξιμο για ακραίο επιθετικό, για σέντερ μπακ, αλλά και για τερματοφύλακα.
Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο κ. Μπενίτο είναι του Ελλαδίτη Δημήτρη Γούτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι Ανόρθωση και Ολυμπιακός Π. τα έχουν βρει, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της «κυρίας» το ψάχνει για κάτι καλύτερο. Με βάση το γεγονός, όμως, ότι τα χρονικά περιθώρια δεν είναι με το μέρος της Ανόρθωσης δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες, αν δεν εξευρεθεί κάτι καλύτερο, η Ανόρθωση να προχωρήσει με την περίπτωση του Ελλαδίτη κεντρικού αμυντικού.

Το γεγονός, πάντως, ότι το Σάββατο θα επισκεφθεί την αποστολή στην Οπαλένιτσα ο Πρόεδρος της εταιρείας Χρίστος Πουλλαΐδης, μπορεί να αποτελεί προάγγελο πως μέχρι τότε να σημειωθούν εξελίξεις στον προγραμματισμό.
Από το μικροσκόπιο των Μπενίτο και Πούτσε περνούν τις τελευταίες ημέρες δύο ποδοσφαιριστές -οι Μπένετ και Ντιάγκο Σίλβα- και τις επόμενες ημέρες θα ληφθούν αποφάσεις κατά πόσο θα γίνει κίνηση για απόκτησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα