Σ. Βοσκαρίδης: « Ανέβηκε το πρεστίζ του Άρη»

Τα φιλικά του Άρη Λεμεσού με αντιπάλους όπως Παναθηναϊκό και Πανιώνιο (και στα δύο ηττήθηκε με 1-0) ανήκουν στο παρελθόν.

Όμως η εμβέλεια και η αγωνιστική αξία των συγκεκριμένων ομάδων, ανέβασαν το πρεστίζ της λεμεσιανής ομάδας, σύμφωνα και με τον team manager του σωματείου Στέφανο Βοσκαρίδη.

«Σίγουρα με αυτές τις ομάδες ανέβηκε το πρεστίζ της ομάδας μας. Τέτοια παιχνίδια δίνουν επίσης τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές μας να αναδείξουν το ταλέντο τους, κόντρα σε δυνατότερους αντιπάλους από το

εξωτερικό. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε στο μέλλον καλές σχέσεις με συλλόγους από το εξωτερικό».

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας και τα θέματα προγραμματισμού, ο Στέφανος Βοσκαρίδης πρόσθεσε τα εξής: «Βρισκόμαστε στο τελικό μοντάρισμα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε πάνω από 15 Κύπριους ποδοσφαιριστές, με μέσο όρο ηλικίας τα 23 χρόνια. Έχουν το ταλέντο και την όρεξη να καθιερωθούν και να κάνουν καριέρα. Όσον αφορά τις μετεγγραφές θα προχωρήσουμε σε ενίσχυση στον επιθετικό τομέα, με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Η επιλογή τους θα γίνει πάντοτε με γνώμονα την ποιότητά τους αλλά και τις οικονομικές τους απαιτήσεις».

Τέλος, ο Άρης ενόψει της έναρξης του νέου ποδοσφαιρικού μαραθωνίου θα δώσει τρία ακόμη φιλικά με Καρμιώτισσα (σήμερα), Δόξα (Σάββατο) και την Ανόρθωση στις 14 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα