Ρούνι: «Δεν ξέρω τι θα γίνει»

Ο Γουέιν Ρούνι θέλει να συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο για δύο-τρία ακόμη χρόνια και όταν αποχωρήσει από τα γήπεδα και ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, αποκάλυψε πως θέλει στο μέλλον να αλλάξει ρόλο και να κάνει μια νέα καριέρα, ως προπονητής. Σχετικά με το σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο, ο Ρούνεϊ δήλωσε... άγνοια:

«Ειλικρινά δεν

ξέρω. Πρέπει να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα, να μιλήσω με την οικογένεια μου και τις επόμενες εβδομάδες θ' αποφασίσω. Υπάρχουν διάφορες προοπτικές και πρέπει να πάρω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένεια μου», τόνισε σχετικά ο 31χρονος σταρ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του τόσο στην εθνική Αγγλίας όσο και στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Να σημειωθεί πως ο αρχηγός έφθασε τα 250 γκολ και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ρούνι κυνηγούσε εδώ και καιρό το ρεκόρ που κατείχε ο σερ Μπόμπι Τσάρλτον με 249 τέρματα και τα κατάφερε να το σπάσει με το εξαιρετικό φάουλ που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Στόουκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα