Ροδούλα Ηροδότου, η νέα Media Director της Partners/Y&R

Μετά την πετυχημένη 12ετή της θητεία ως Media Manager, η Ροδούλα Ηροδότου αναβαθμίστηκε και είναι η νέα Media Director της διαφημιστικής εταιρείας Partners/Y&R. Έχοντας διαχειριστεί μεγάλα ονόματα κι απαιτητικούς προϋπολογισμούς, όπως για την Τράπεζα Κύπρου, την Eurolife, τον ΟΠΑΠ,

την εταιρεία Α/φοι Λανίτη, τον Οργανισμό Κώστα Παπαέλληνα, την ΑΗΚ, την Carrefour Κύπρου, το Leroy Merlin καθώς και projects ημικρατικών και κρατικών φορέων, η Ροδούλα Ηροδότου επιλέχθηκε με γνώμονα την εμπειρία, τις οργανωτικές όπως και διαπραγματευτικές της ικανότητες.

Ως media expert νέας γενιάς, με ειδίκευση στα σύγχρονα Τεχνολογικά Μέσα κι εμπειρία στα παραδοσιακά, αλλά και google certified, είναι ο άνθρωπος που συνδέει τους πελάτες και τα accounts της Partners/Y&R με τον κόσμο των μίντια. Η Ροδούλα Ηροδότου έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στην Ελλάδα, ενώ κατέχει επιπλέον εκπαίδευση σε Κύπρο και εξωτερικό. Ανάμεσα στα καθήκοντά της, παραμένει ο καθορισμός της Media στρατηγικής που θα ακολουθηθεί, η ετήσια κατανομή των προϋπολογισμών εκάστου πελάτη, ο προγραμματισμός για προβολή στα ΜΜΕ, η μηνιαία παρακολούθηση κι αναφορά, η ανάλυση αποτελεσμάτων κάθε εκστρατείας, καθώς και το monitoring του ανταγωνισμού.

Η πολύ δυναμική ομάδα στο τμήμα Media της Partners Y&R, αποτελείται συνολικά από 5 επαγγελματίες. Επιλέγοντας τη Ροδούλα Ηροδότου για τη θέση της Media Director, η εταιρεία Διαφήμισης και Επικοινωνίας Partners/Y&R στοχεύει στο να προσφέρει στο πελατολόγιό της ακόμη πιο εντυπωσιακά, μετρήσιμα αποτελέσματα, μεγιστοποιώντας την επένδυση κάθε πελάτη και πετυχαίνοντας για κάθε διαφημιστική καμπάνια που υλοποιεί, θετικές αντιδράσεις στα κοινά - αποδέκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα